dimecres, 28 d’agost del 2013

La creativitat





Pensa un moment creatiu que pots realitzar en el dia d'avui i intenta dur-lo a terme.


dimarts, 27 d’agost del 2013

ⓣⓞⓡⓝⓐⓓⓐ ⓐ ⓛ'ⓔⓢⓒⓞⓛⓐ

Sí, sí, l'estiu ja s'acaba... Quina llàstima! -pensareu. Amb lo bé que s'està a la piscineta, prenent el Sol a la platgeta... però d'aquí poc ja comença altre cop el curs, les responabilitats, els exàmens... uff... Només de pensar-hi ja se'm posa la pell de gallina. M'agradaria tenir vacances eternes... Però segurament me'n cansaria, perquè els moments únics són els que ens agradarien que duressin per sempre, però si duressin per sempre ja no serien únics!!.. Tornant al tema, carregueu les maletes i sobretot aprofiteu aquest últims dies estiuencs, exprimiu-los al màxim, que d'aquí poc ja s'acaba la bona vida!

dimecres, 7 d’agost del 2013

Gelats ❤

M'encanta anar a prendre un gelat després de fer un passeig... I a vosaltres? És igual que siguin d'una bola o de dos, amb tarrina o cucurutxo... Tots són per llepar-se els dits!

La meva debilitat és el gelat de turró però tots em semblen boníssims... mmm només de pensar-hi ja se'm fa la boca aigua.



Comenteu quin és el vostre gust de gelat preferit!

divendres, 2 d’agost del 2013

Ja tinc les fotos! Gràcies a tots

Ja he rebut alguns dels punts de llibre que heu fet ~Mireia, Kiril i Carla~. Són tots xulíssims! Aquí us deixo unes fotos...